all-inclusive event

ny lokation kæmpe fest

Oktoberfestival 3.0

Vi gør det igen, igen, igen – afholder OktoberFestival 2024. Denne gang vil det foregå tættere på Odense Centrum, nærmere bestemt i Marienlyst Centeret. 2024-udgaven af OktoberFestival vil byde velkommen til 400 gæster, da vi virkelig ønsker at sikre den intime og unikke stemning, som man oplever i de store telte i München.

DATO: D. 5 Oktober 2024

VI SÆNKER PRISEN med næsten 30% i 2024! Det betyder, at en billet til OktoberFestival er 437,5 kr billigere end i 2023! Din billet giver dig stadig 7 timer – ALL INKLUSIVE af både mad, drikke, underholdning & musik!

HVORFOR TAGE TIL OKTOBERFESTIVAL?

Efter at have afholdt vores festival i både 2022 og 2023, vender den tyske nostalgi med dansk kvalitet nu tilbage – og med endnu mere erfaring og kendskab til at skabe den bedst mulige fest for vores gæster. Hele filosofien bag vores koncept er at vise danskerne, hvorfor Oktoberfest i München hvert år tiltrækker 6 millioner mennesker fra hele verden. Men OktoberFestival er ikke bare en undskyldning for at drikke øl; det handler om traditioner, ritualer, fællesskab og en helt særlig stemning. Kombinationen af dansk kvalitet med tysk nostalgi og traditioner gør vores koncept unikt.

Hvad er inkluderet? Nå ja, ALT!

Konceptet med all inclusive bibeholder vi, hvilket betyder, at når du har købt en billet, er alt inkluderet. Her får du ikke wienerschnitzel, da det hører til en skiferie i Østrig og ikke en ægte Oktoberfest. Du får heller ikke et kobberbryllups-dansegulv eller tarvelige plastikglas med 1/2 liter øl.
Nej, her får du den ægte vare med tysk Brotzeit, Bretzel, 1 liters-øl og tysk schlagermusik, der indbyder til dans på bænkene – præcis som i München. Hvem elsker ikke “all inclusive”? Men her er det ikke den kedelige, billige version fra badeferien i Alanya. Nej, det er et koncept, hvor maden og drikkevarerne er af høj kvalitet, og der er kredset om de små detaljer. Tag dine kollegaer, samarbejdspartnere eller sjoveste venner under armen, så sørger vi for, at I får en oplevelse for livet!

Hvad kan jeg forvente?

Du kan godt begynde at øve et par tyske fraser, eller i det mindste “Zwei große Biere, bitte” og “Prost”. Når vi igen i 2024 introducerer et kæmpebrag af en schlager-spillende og overbevisende folkefest! I 2024 går vi all in på tyske kunstnere – for erfaringen viser os, at det er dem, der skaber festen! Så du kan godt forberede dig på en hæs stemme og ømme dansefødder, når festen er forbi! Vi får besøg af den tyske KÆMPEsucces Rick Arena, samt nok Tysklands smukkeste schlagerkunstner, Nancy Franck. Derudover kommer Harske Hubbi på besøg sammen med super-DJ’en fra Tyskland, DJ Chris. 

Køb én billet eller køb bord til 6 personer.

enkelt billet pris Før 1. Maj

900 kr + Moms

enkelt billet pris efter 1. Maj

1.000 kr + Moms

konceptet

Den eneste ægte oktoberfestival i Danmark

Oktoberfeststemning
med 1-liters ølkrus, original dekoration,
musik og påklædning.

ALL INCLUSIVE
Eventet hvor alt er inkluderet i prisen.

Musikken er noget,
du KUN oplever hos os
(eller i Tyskland).

Tysk nostalgi
med dansk kvalitet.

all inclusive

HELE AFTENEN

Armbånd

Brotzeit, store delefade med lækre specialiteter

Currywurst mit Pommes

Royal Unibrew bar
Odense Pilsner & Edelweiss

Drinksbar
5 forskellige drinks

Jägermeisterbar
Ice cold shots-bar, boksemaskine, beerpong, “slå-søm-i” osv.

vores koncept er skræddersyet til virksomheder

Med vores ”all-inclusive” koncept kan du afholde en firmafest og kende prisen på forhånd

Du finder du ikke et vildere koncept end denne weekend i Odense!

Nicolaj Møller Madsen

– slår dørene op for Fyns svar på en folkefest – bare mere eksklusivt! Publikum kan forvente en musikfestival ud over det sædvanlige. Festivallen byder på et all- inclusive event hvor omdrejningspunktet er fynske specialiteter som i særdeleshed kommer til at pryde festivallens tema.

Som en del af all-inclusive konceptet bliver der stillet seks frie barer til rådighed hvor kun de bedste samarbejdspartnere er udvalgt – her kan publikum forsyne sig med alt fra diverse øl til tysk riesling vine og cocktails.

– Mit klare formål med Oktoberfestivallen er at skabe den vildeste musikfestival og VIP- oplevelse samt udfolde et event hvor selv den mindste detalje er blevet tænkt over. Alt skal gå hånd i hånd og publikum skal sidde tilbage med en følelse af eksklusivitet, siger Nicolaj Møller Madsen.

dansk og tysk livemusik

Ambitionen ikke at afholde en traditionel Oktoberfest, men et prestigefyldt event hvor publikum føler sig kredset om

Målet med festivalen

– er at kombinere tysk nostalgi med dansk kvalitet. Det betyder at både mad og drikke skal være i topklasse men kvalitet inkluderer selvfølgelig også livemusik, og derfor har vi valgt at invitere nogle af de festligste danske og tyske top-artister til at spille live, forklarer Nicolaj Møller Madsen.

Festivallen emmer af musik – fra store danske navne til klassiske bands som uden tvivl kommer til at sætte standarden for aftenen. Det har været essentielt for Nicolaj Møller Madsen at udvælge kunstnere som i særdeleshed formår at producere dansk kvalitet tvistet med tysk nostalgi.

erhvervsnetværk der skal opleves

Udover at være professionel racerkører, er Nicolaj iværksætter og stifter af Race Club, som er et landsdækkende erhvervsnetværk, som i år fejrer 10 års jubilæum. Race Club er skabt i ambitionen om at skabe et fællesskab med netværksmøder, unikke arrangementer og oplevelser som er alt andet en ordinære – her afholdes over 50 netværksevents om året. Det er med andre ord, et netværk, som henvender sig til folk, der stiller store krav til kvalitet og til hvad de bruger deres tid på. Med Race Club i mente, tager Oktober Festivalen i Odense også udgangspunkt i erhvervslivet og det at være et værdiskabende netværk.