all-inclusive event

ny lokation kæmpe fest

Tysk nostalgi med dansk kvalitet er tilbage!

Vi gør det hele igen, nemlig holder Danmarks Fedeste OktoberFest. Så du kan godt begynde at øve et par tyske fraser – eller i hver fald ”Zwei Grosse Bier, bitte” og ”Prost”. Når vi igen i 2023 introducerer et kæmpebrag af en schlager-spillende, endorfinproducerende – overbevisende folkefestival.

Men 2023 bliver anderledes, det bliver nemlig 1 dag, i stedet for 2 dage. Når vi åbner dørene op til denne folkefest, hvor 1000 mennesker  slår sig løs i lederhosen og dirndl’er med 1-liters ølkrus i hånden – bliver det vildt!

Vi har hyret nogle af Danmarks (og Tysklands) fedeste bands og DJs som skal underholde jer – og der er dermed garanti for ømme fødder og hæse stemmer, når festlighederne er overstået.

Hvem elsker ikke ”all-inclusive”?  Men ikke den der kedelige, billige, tarvelige ”all-inclusive”, nej et koncept hvor alle bars, food trucks, spisning er bygget på kvalitet! Så når du har købt din billet, så er der frit slaw!

SÅ – tag dine kollegaer, samarbejdspartnere eller sjoveste venner under armen – så sørger vi for, at I får én på opleveren!

vores koncept er skræddersyet til virksomheder

Med vores ”all-inclusive” koncept kan du afholde en firmafest og kende prisen på forhånd

Du finder du ikke et vildere koncept end denne weekend i Odense!

Nicolaj Møller Madsen

– slår dørene op for Fyns svar på en folkefest – bare mere eksklusivt! Publikum kan forvente en musikfestival ud over det sædvanlige. Festivallen byder på et all- inclusive event hvor omdrejningspunktet er fynske specialiteter som i særdeleshed kommer til at pryde festivallens tema.

Som en del af all-inclusive konceptet bliver der stillet seks frie barer til rådighed hvor kun de bedste samarbejdspartnere er udvalgt – her kan publikum forsyne sig med alt fra diverse øl til tysk riesling vine og cocktails.

– Mit klare formål med Oktoberfestivallen er at skabe den vildeste musikfestival og VIP- oplevelse samt udfolde et event hvor selv den mindste detalje er blevet tænkt over. Alt skal gå hånd i hånd og publikum skal sidde tilbage med en følelse af eksklusivitet, siger Nicolaj Møller Madsen.

dansk og tysk livemusik

Ambitionen ikke at afholde en traditionel Oktoberfest, men et prestigefyldt event hvor publikum føler sig kredset om

Målet med festivalen

– er at kombinere tysk nostalgi med dansk kvalitet. Det betyder at både mad og drikke skal være i topklasse men kvalitet inkluderer selvfølgelig også livemusik, og derfor har vi valgt at invitere nogle af de festligste danske og tyske top-artister til at spille live, forklarer Nicolaj Møller Madsen.

Festivallen emmer af musik – fra store danske navne til klassiske bands som uden tvivl kommer til at sætte standarden for aftenen. Det har været essentielt for Nicolaj Møller Madsen at udvælge kunstnere som i særdeleshed formår at producere dansk kvalitet tvistet med tysk nostalgi.

erhvervsnetværk der skal opleves

Udover at være professionel racerkører, er Nicolaj iværksætter og stifter af Race Club, som er et landsdækkende erhvervsnetværk, som i år fejrer 10 års jubilæum. Race Club er skabt i ambitionen om at skabe et fællesskab med netværksmøder, unikke arrangementer og oplevelser som er alt andet en ordinære – her afholdes over 50 netværksevents om året. Det er med andre ord, et netværk, som henvender sig til folk, der stiller store krav til kvalitet og til hvad de bruger deres tid på. Med Race Club i mente, tager Oktober Festivalen i Odense også udgangspunkt i erhvervslivet og det at være et værdiskabende netværk.